TERAPEVTSKA SKUPINA

posted in: Uncategorized | 0

TERAPEVTSKA SKUPINA

 

namenjena osebnostni rasti

in izboljšanju kvalitete vašega življenja

Terapevtska skupina je varen prostor zaupnosti znotraj katerega lahko raziskujemo lastne vzorce doživljanja ter razvijamo potenciale, ki nam pomagajo pri premagovanju osebnih težav in stisk.

Skozi medosebne odnose v skupini se lažje učimo tudi drugačne in učinkovitejše komunikacije in izražanja svojih čustev; ter preko ostalih članov skupine, ki so nam kot nekakšna ogledala, spoznavamo in prepoznavamo vzorce, ki nas ovirajo v vsakodnevnem življenju, in nam onemogočajo vzpostavljanje boljšega odnosa s sabo in z drugimi.

Po zapolnjenih prostih mestih (največ 10 članov/ic) bodo terapevtska srečanja potekala

vsak torek med 18.00 in 19.30 uro.

v Ljubljani (natančna lokacija srečanj bo znana naknadno po zaključenih prijavah) 

Vodja skupinskih srečanj: Vršič Zlatko, sistemski psihoterapevt

Cena posameznega srečanja (90 minut) znaša 35 eur in se poravna za tekoči mesec (4 srečanja) v naprej. Podatke za nakazilo lahko najdete na spletni strani: www.mi-vsi.si

Prijavite se lahko po elektronski pošti na naslov zlatko.vrsic1@gmail.com ali telefonu na številko +386 40 435231 do zapolnitve prostih mest.

Po prijavi bo z vsakim kandidatom/tko opravljen individualni pogovor v smislu oblikovanja želenega terapevtskega cilja. Cena pogovora je 40 eur. V primeru vključitve v skupinska srečanja je pogovor brezplačen oziroma se omenjeni znesek odšteje od mesečne kotizacije.  
TERAPEVTSKA SKUPINA v LJ 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja